Over mij

Hoi! Mijn naam is Nellie Beckers en ik ben al sinds mijn jeugd bezig met breien, haken, knutselen, tekenen en naaien. Ik ben op naailes gegaan om de fijne kneepjes van het vak te leren. Ik werd toen door mijn lerares aangemoedigd om de opleiding tot coupeuse te volgen. Na deze opleiding heb ik, met heel veel plezier, vijftien jaar mijn eigen naaischool gehad. Tien jaar geleden was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben toen gaan schilderen en kwam ook in aanraking met het maken van leren tassen. Het maken van kleding en het bezig zijn met stoffen bleef mij echter trekken.

Vorig jaar in oktober opende ik daarom opnieuw een naaischool: Juulke Creaties. Juulke staat voor apart, vrolijk, kleurrijk en zeker niet gewoontjes. Het is zo gezellig om aan de slag te gaan met andere creatievelingen.

Het bleef trouwens niet alleen bij de naaischool. Ik had namelijk de creatieve smaak te pakken! Naast naailessen geef ik ook workshops leerbewerking en maak ik babycadeautjes en leren artikelen. Deze spulletjes verkoop ik op markten en zijn ook te vinden in mijn webshop. Alles is aan te passen aan je eigen smaak. Ik hoop dat je lekker gaat rondkijken op mijn webshop. Heb je vragen? Laat het mij weten! Je kunt mij bereiken via het contactformulier


Groetjes, Nellie