Herroeping & retourneren

1. Herroeping

Je hebt nadat je de (complete) bestelling van mij hebt ontvangen 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen. Dat betekent dat je nadat je de (complete) bestelling van ons hebt ontvangen je 14 dagen de tijd hebt om te herroepen. Vervolgens heb je ná herroeping van je bestelling nog eens 14 dagen de tijd om je bestelling naar mij terug te sturen. "Speciaal voor jou" artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Zodra je hebt aangegeven een bestelling, of een deel daarvan te retourneren, zal ik er voor zorgen dat het aankoopbedrag van de te retourneren goederen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen is bijgeschreven op je bankrekening. Wanneer je je bestelling met een bankoverschrijving hebt betaald zal ik er voor zorgen dat het aankoopbedrag van de te retourneren goederen binnen 14 dagen op je bankrekening bijgeschreven zal worden.

2. Retourneren

Uiteraard is het bij mij mogelijk om bestelde artikelen te retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling geretourneerd wordt naar mij. Gebruik hiervoor het retourformulier. "Speciaal voor jou" artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Tevens kunnen de speentjes niet geretourneerd worden, dit in verband met de hygiëne.

Vermeld het adres uit de email duidelijk op het te retourneren pakketje en lever het bij voorkeur in bij een PostNL postkantoor.